Työkeskukset

Viertolan työkeskus, Vantaa 

Viertolankuja 4, 01300 Vantaa 
Tiimivastaava Seppo Tuominen p. 020 754 4404
Työtoimintavastaavat p. 020 754 4583, 020 754 4570

Viertolan Työkeskus on kuntouttava ja toiminnallinen yhteisö. Mielenterveyskuntoutujien työtoiminnan lisäksi kävijöille tarjotaan mahdollisuus muuhun ryhmämuotoiseen sosiaalisen kuntoutukseen. Ryhmätoiminnassa tavoitteena on kehittää fyysistä ja sosiaalista toimintakykyä, luovaa ajattelua sekä kädentaitoja.

Työtehtävät ovat pääasiassa pakkaus- tai kokoonpanotöitä. Myös työkeskuksen siivoukset sekä jakelukeittiöiden toiminta tarjoaa kuntoutujille vaihtelevaa päivittäistä tekemistä.

Viertolan Työkeskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä lähellä Tikkurilaa.

Ykköskoti Hannunharju Lue lisää >> 
Ykköskoti Kajava Lue lisää >> 
Ykköskoti Katrineberg Lue lisää >> 

JP-työpaja, Joutseno

Saimaantie 25,  54100 Joutseno
Työtoimintavastaavat  p. 044 987 6807
Yksikön johtaja Mervi Pekki p. 040 1935 234 

JP-Työpaja järjestää ohjatun työtoiminnan palveluja vammaisille ja vajaakuntoisille henkilöille. Toiminta tähtää työntekijän henkilökohtaisen toimintakyvyn ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääntymiseen moniammatillista henkilökuntaa ja vertaistukea hyödyntäen. Tavoitteenamme on mahdollisimman itsenäinen ja hyvä elämä.

Lue lisää JP- työpajasta >>

Ykköskoti Meininki Lue lisää >>

Paavolan työkeskus, Hyvinkää

Riihimäenkatu 79, 05880 Hyvinkää
Työtoimintavastaava p. 040 353 0224

Paavolan työkeskus tarjoaa mukavan työpaikan ja kannustavan työyhteisön kuntoutujille. Paavolan työkeskuksella tehdään perinteisiä varastotöitä ja monipuolisia pakkaustehtäviä teollisuudelle ja kaupalle. Työtoiminnan ohella Paavolan työkeskus tarjoaa vaihtelevaa ryhmä- ja virkistystoimintaa kuntoutumisen tukena.

Ykköskoti Metsola Lue lisää >> 
Ykköskoti Pihkala Lue lisää >>

Kaunisharjun työkeskus, Lahti

Sopenkorvenkatu 9, 15800 Lahti
Työtoimintavastaava Juha Korppinen p. 020 754 4642

Kaunisharjun työkeskus sijaitsee Lahden Sopenkorvessa, sivussa keskustan hälinästä mutta silti lähellä kaupungin palveluja hyvien yhteyksien äärellä. Olemme erikoistuneet usean vuoden kokemuksella etenkin sauna- ja lvi-tuotteiden pakkaamiseen. Työkeskuksella työskentelee päivästä riippuen 15–50 kuntoutujaa, jotka voivat työtoiminnan ohella osallistua myös muuhun toimintaan, ryhmiin ja retkiin.

Ykköskoti Kaunisharju Lue lisää >>

Vaisaaren työkeskus, Raisio

Raisionkaari 50, 21200 Raisio
Mervi Savukoski, työtoiminnan ohjaaja p. 044 797 8951
Pekka Lindeman, työtoiminnan ohjaaja p. 0400 252 255
Hannu Suomela, työtoiminnan ohjaaja p. 040 702 2811
 
Vaisaaren työkeskus on matalan kynnyksen työpaikkapaikka, jossa jokaiselle kuntoutujalle löytyy mielekästä tekemistä. Työtoiminta tarjoaa oivan välineen kuntoutujalle saada säännöllinen päivä- ja viikkorytmi. Työtoiminnassa tehdään oikeita töitä ohjatusti ja opetellaan työelämän sääntöjä ja toimintamalleja. Kuntoutujia kannustetaan eteenpäin työharjoitteluihin tai opiskeluun. Työkeskuksessa on tarjolla myös ryhmätoimintaa. Mukavaan porukkaan on helppo tulla mukaan.

Ykköskoti Vaisaari Lue lisää>>

Visamäen työkeskus, Hämeenlinna 

Puusepänkatu 5, 13110 Hämeenlinna
Työtoimintavastaava Jukka Ilonen p. 020 7544 460

Visamäen työkeskus sijaitsee Kantolassa, entisessä Sotkan ovi- ja ikkuna tehtaassa. Samassa kiinteistössä on lukuisia eri yrityksiä, joista olemme saaneet yhteistyökumppaneita sekä työharjoittelupaikkoja kuntoutujille. Tarroitustyöt työllistävät meitä tällä hetkelle eniten. Teemme myös kokoonpano-, pussitus- ja lajittelutöitä. Meillä on tällä hetkellä 6 eri yrityistä, joille teemme alihankintatöitä. Työkeskuksella työskentelee sekä Itsenäisesti, omissa asunnoissaan asuvia kuntoutujia että Visamäen ja Vanajanharjun palvelukodeissa asuvia kuntoutujia. Päivittäin työkeskuksella käy työssä noin kolmisenkymmentä kuntoutujaa. Mielenterveyskuntoutujien työtoiminnan lisäksi kävijöille tarjotaan mahdollisuus muuhun ryhmämuotoiseen sosiaalisen kuntoutukseen; liikuntaryhmiin, retkiin sekä scit- ryhmiin.

Ykköskoti Visamäki Lue lisää >>

Mäntylän työkeskus, Loviisa

Hopomintie  461, 07880 Loviisa
Työtoimintavastaava Minna Kuikka p. 050 529 6556 

Ykköskoti Mäntylä Lue lisää >>

Palvelukotien yhteydessä toteuttava työtoiminta

Ykköskoti Olkkala  Vihti
Yksikön johtaja Hanna Laakso p.040 6289971

Työtoiminnan tilat sijaitsevat kodin yhteydessä. Vihdin Olkkalassa. Työtoimintana tehdään pääsääntöisesti pienimuotoista alihankintatyötä, mutta yksilöidään myös kuntoutujan kiinnostuksen mukaisesti. Ulkopuolista kuntouttavaa työkokeilua järjestetään tarvittaessa. Lue lisää Ykköskoti Olkkalasta >>

Ykköskoti Hella Kauhava 
Yksikön johtaa Päivi Luoma p. 040 675 3782

Ykköskoti Hellan työtoiminta tekee yhteistyötä paikallisen yrityksen, MSK Plast:n kanssa, joka valmistaa ruiskuvaluosia ja on alansa suurimpia toimijoita Suomessa.

Työtoimintaa on tarjolla arkipäivisin. Työtoiminnan tilat sijaitsevat samassa kiinteistössä Ykköskoti Hellan ryhmäkotien kanssa. Tarjoamme työtoimintaa myös ulkopuolisille työsalikuntoutujille.
Lue lisää Ykköskoti Hellasta >>

Ykköskodit Tyyne ja Toivo Jyväskylä
Yksikön johtaja Johanna Ojala p. 0505 3595045 

Ykköskoti Toivolla ja Tyynellä on mahdollisuus osallistua työtoimintaan oman kuntoutussuunnitelman mukaisesti. Työtoimintaa on mahdollista toteuttaa myös yhteistyössä muiden palvelutuottajien kanssa. Alihankintatöiden tilat sijaitsevat samassa rakennuksessa.

Työtoiminnan lisäksi Ykköskoti Toivolla ja Tyynellä toteutetaan säännöllisesti monipuolista retki- ja virkistystoimintaa sekä kuntouttavaa ryhmätoimintaa. Yhteisöllisyys ohjaa toimintaamme ja kuntoutujillamme on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa toiminnan sisältöön. Lue lisää Ykköskoti Tyynestä ja Toivosta >> 

Ykköskoti Uurainen
Yksikön johtaja Anne Nurro p. 040 481 9542
Toiminta koostuu atk-, matkapuhelin- ja sähköjätteen  uudelleenkäsittelystä ja kierrätyksestä.

Linnamäki Lammi
Tiimivastaava Irma Honkanen-Lilja p. 040 135 5675

Ykköskoti Linnamäen kuntoutujat osallistuvat työtoimintaan Visamäen ja Kaunisharjun työkeskuksissa. Lisäksi kodilla on mahdollista tehdä erilaisia työtehtäviä: kunnossapito-, puutarha-, siivous- ja keittiötöitä. Teemme arkisin myös pajatöinä kausiluontoisia liikelahjoja sekä markkinointimateriaalia. Lue lisää Ykköskoti Linnamäestä >>

Ykköskoti Huvikumpu
Yksikön johtaja Päivi Terrimäki p. 050 591 6720
Tarjoamme  työtoimintaa työsalillamme myös muille kuin Ykköskoti Huvikummussa asuville asukkaille. Lue lisää Ykköskoti Huvikummusta >>


Soita meille (arkisin klo: 9-16):

020 581 3500

  • Yhteydenotto

    Ensisijainen yhteydenottotapa:
    Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.