Provesta Louhi, Oulu

Asuminen meillä

Louhi on suunnattu mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, jotka tarvitsevat apua ja ohjausta arjenhallintaan sekä tiivistä tukea itsenäisen asumisen harjoitteluun. Yksikkö sijaitsee Linnanmaalla hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien varrella. Sijainti tarjoaa hyvät puitteet myös erilaisille harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksille.

Asiakkaat asuvat laadukkaissa kerrostalohuoneistoissa omissa vuokra-asunnoissaan, integroituneena tavalliseen asuinympäristöön. Provestan yhteiset tilat ja toimisto sijaitsevat samassa taloyhtiössä. Yhteiset tilat ovat kodikkaat ja viihtyisät ja tarjoavat asiakkaillemme mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä tai osallistua yhteiseen toimintaan. Yhteisissä tiloissa valmistetaan päivittäin aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala.

Toiminta

Yksilöllisen kuntoutus- ja viikko-ohjelman avulla rakennamme asiakkaillemme mielekkään arjen, jolla on tärkeä merkitys toimintakyvyn ylläpidossa sekä kuntoutumisen etenemisessä.

Louhessa kohtaamme asiakkaat tasavertaisesti: ohjaamme, tuemme ja tarjoamme apua asiakkaan tarpeen mukaisesti kuntouttavalla menetelmällä. Hyödynnämme asiakkaan vahvuuksia kuntoutuksessa. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaalle mahdollisimman paljon onnistumisen kokemuksia, jotka edistävät kuntoutumista.  Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan tukiverkoston kanssa. Asiakkaan luvalla teemme yhteistyötä myös omaisten ja läheisten kanssa.

Louhen arki on aktiivinen ja monipuolisesta tarjonnasta asiakkaalla onkin mahdollista valita itselleen mielekästä toimintaa. Viriketoiminnassa otamme huomioon asiakkaidemme toiveet. Luontolähtöisyys ja säännölliset luontoretket ovat tärkeä kuntoutusmuotomme, joilla on rauhoittava ja kokonaisvaltaista hyvinvointia parantava vai

Asiakkaiden kuntouttamisessa huomioimme jokaisen yksilölliset tarpeet ja voimavarat ja räätälöimme tarpeenmukaisen tuen arkeen.

Kysy lisää palveluistamme yksikön vastaavalta ohjaajalta ja pyydä esite!

Yhteystiedot

Kauppalinnankatu 1 F 74
90570 Oulu

Vastaava ohjaaja
Kati Kallio
p. 050 327 1988
kati.kallio@mehilainen.fi

Henkilökunta
p. 050 362 2259

louhi@mehilainen.fi